Yale Bileti Alan Öğrencilerimizi Alkışladık

Yale Bileti Alan Öğrencilerimizi Alkışladık

42 farklı ülkeden 1500 öğrencinin katılımıyla 18-23 Temmuz tarihleri arasında Atina’da düzenlenen “World Scholar’s Cup Dünya Turnuvası”ndan öğrencilerimiz ellerinde Yale biletleriyle dönmüştü.

Anadolu ve Fen Lisesi öğrencilerimiz  Eren Özdil, Yarkın Menderes, Enis Özgün, İz Tosuner, Sarp Tatlıcıoğlu, Yiğit Öz, Alper Can Mivcan, Nazlı Top, Ceyda Arabacıoğulları, Deniz Muğla, Melisa Akgül, Naz Temelgünzeki ve Dilara Fersah’dan oluşan  İngilizce Öğretmenleri Sevda Semoğlu ve Banu İnam rehberliğinde önemli bir başarıya imza atan WSC Cup ekibimiz, 29 Eylül  Cuma günü düzenlenen bayrak töreninde başarı belgeleri ve tüm okul arkadaşlarının ve öğretmenlerinin alkışlarını alarak ödüllendirildi.

Okul Müdür Tülay Yazgan, öğrencilerinin başarısıyla gurur duyduğunu belirterek “Arkadaşlarınız münazara, kompozisyon ve bilgi yarışması gibi kategorileri içeren turnuvada aldıkları madalyalarla dünyanın saygın üniversitelerinden bir olan Yale Üniversitesinde  kasım ayında gerçekleşecek şampiyonlar turnuvasına katılacak. Onlara başarılar diliyorum.” dedi.

 



Etiketler