Kızlar Masa Tenisi Şampiyonu: Selin Sönmez

Masa Tenisi Kulübü Danışman Öğretmeni Metin Üzmez tarafından düzenlenen Masa Tenisi Turnuvasının kızlar ayağının galibi dün yapılan final maçıyla belirlendi. Anadolu ve Fen Lisemizden istekli öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleşen turnuvanın final maçının galibi Anadolu Lisesi 9-C sınıfı öğrencimiz Selin Sönmez oldu.

Sporun kaynaştırıcı etkisinden yararlanmak ve öğrencilerimizin öğle aralarını değerlendirmelerine olanak sağlamak için düzenlenen turnuvanın final maçını izleyenler arasında Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü Tülay Yazgan da vardı. Turnuvada ikinciliği Fen Lisesi 10-A sınıfı öğrencimiz Elif Su Yener, üçüncülüğü de Fen Lisesi 9-B sınıfında Zeynep Baykara aldı. Yazgan, öğrencilerimizi tebrik ederek madalyalarını takdim etti.