8 Aralık 2022
Engeller Görmeyen Gözlerde

Anadolu ve Fen Lisesi Sosyal Yardımlaşma ve Engellilere Destek Kulübü öğrencilerimiz, 3 Aralık Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında Konak Engelsiz Yaşam Köyü Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ettiler. Öğretmenlerimiz İlknur Saç ve Nefise Karhan rehberliğinde gerçekleştirilen ziyarette ev sahibi çocuklarımız, öğrencilerimize yazdıkları şiirlerini okudular. Folklor gösterisi yaptılar. Öğrencilerimiz de Ege Üniversitesi Emel Akın Meslek Yüksekokulu öğrencileri ve Öğretim Görevlisi Berna Aybartürk ve ev sahibi çocuklarımızla birlikte  çanta, kartpostal ve tişört üzerine baskı çalışması yaptılar. Birlikte dans edip engellerin sadece görmeyi ret eden gözlerde olduğunu kanıtladılar.