23 Nisan’ın Resim ve Şiirde Dereceli Öğrencileri Ödüllerini Aldı

23 Nisan’ın Resim ve Şiirde Dereceli Öğrencileri Ödüllerini Aldı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Görsel Sanatlar Zümresi tarafından okul öncesi ve ilkokul öğrencilerimize yönelik olarak “Benim Renklerimle 23 Nisan”; ortaokul öğrencilerimize yönelik olarak “Hayalimdeki 23 Nisan” konulu resim yarışması ve Türkçe Zümresi tarafından da ortaokul öğrencilerimize yönelik “23 Nisan ve Atatürk” konulu şiir yarışması düzenlendi. Dereceye giren öğrencilerimiz 24 Nisan 2019 Çarşamba günü spor salonunda düzenlenen  “Okulda Bayram” töreninde başarı belgelerini ve hediye çeklerini Okul Koordinatör Müdürü Murat Zorluer ve Anadolu -Fen Lisesi Müdürü Tülay Yazgan’dan aldılar. Törende ayrıca Güzelbahçe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün açtığı “23 Nisan” konulu resim yarışmasında ilçe birincisi olan öğrencimiz Uras Efe Akın da ilçe töreninde Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce ile Güzelbahçe Kaymakamı Hüseyin Kulözü’nden belgesini aldı. Öğrencimizin başarısı “Okulda Bayram” töreninde de ödüllendirildi. 23 Nisan haftasında 5. sınıflarımızın katı balonlarla süslendi. Günün anlamına ilişkin panolar hazırlandı.

“Benim Renklerimle 23 Nisan” konulu resim yarışmasında derece elde eden öğrencilerimiz:

Ödüllü okul öncesi öğrencilerimiz: Defne Kalaycı, Rüya Ertekin  (1.), Deniz Alya Güler, Lidya Karaduman (2.), Mert Kükrer, Selin Eren (3.)

Ödüllü 1. sınıf  öğrencilerimiz: Nil Özdemir, Derin Turhan (1.), Arya Karayel, Nil Karagöz (2.), Oytun Tuncer, Arya Dinçel (3.)

Ödüllü 2. sınıf öğrencilerimiz: Bade Kayacık, Rüzgar apaydın (1.), Hasan Ege Ozan, Derin Berki (2.), Alp Avkıran, Defne Karacan (3.)

Ödüllü 3. sınıf öğrencilerimiz: Lara Yavuz, Asım Dora Gülpınar (1.), Kumsal Anıl, Melis Budak (2.),  doruk Vural, Mehmet Mirza Erçelik (3.)

Ödüllü 4. sınıf öğrencilerimiz: Deniz Özgür Baki, Yalın Menderes (1.), Zeynep Gökgöz, Beliz Sarıoğlu (2.) Cemre Yağmur Özveren, Mehmet Deniz Tunç (3.)

“Hayalimdeki 23 Nisan” konulu resim yarışmasında derece elde eden öğrencilerimiz:

Ödüllü ortaokul öğrencilerimiz: Ceylin Lara Günaydın, Barkın Bingöl (1.), İrem Akuygur, Nehir Uyar (2.), Mehmet Sabri Öncü, Ezgi Buğdaycı (3.)

“23 Nisan ve Atatürk” konulu şiir yarışmasında derece elde eden öğrencilerimiz:

Defne Bayman (1.), Aylin Uzunoğlu (2.)

 



Etiketler