Yıldızınız Yükselsin MEV Lego Kulübü

Özgüvenli, sorgulayan, takım ruhuyla toplumsal sorunlara çözümler üretebilen bir gençlik yetişmesi amacı Bilim Kahramanları Derneği tarafından  tüm dünyada  80 ülkede yapılan FIRST® LEGO® League (FLL) etkinliği  ülkemizde 18 Şubat 2017 Cumartesi günü   İzmir Fuar alanında düzenlendi. Fen ve Teknoloji Öğretmenleri Senem Şahin ve Aslı Eren Otcu rehberliğinde çalışan ortaokul  MEV LEGO takımı öğrencilerimiz Lal Bicik, Defne Aydın, Nehir Çelebioğlu, Yağmur Ecrin Yavuz, Kayra Göçmen,   Kuzey Erdoğan, Ada Karanfil  ve  Yağız Emre Çoban  “Hayvanlar Yaşam Ortaklarımız” teması kapsamında hem robot performans alanında  hem de hayvanlarla terapi konulu proje çalışması alanında  okulumuzu başarıyla temsil ettiler. Jüri üyeleri önünde projelerinin hayata geçirilebilir bir proje olduğunu ispat eden öğrencilerimiz, jüri üyelerinin tamamının ortak kararıyla Yükselen Yıldız ödülünü almaya hak kazandı.

Öğretmenlerimizin emeğini ve öğrencilerimizin başarısını kutlayan MEV Koleji Koordinatör Müdürü Murat Zorluer, “Hayvan edinmek önemli bir sorumluluk aynı zamanda da önemli bir terapi kaynağı. Sizler hazırladığınız bu projenizle  bu önemli gerçeğin altını çizdiniz. Hepinize teşekkür ediyorum.” dedi.

Emeği geçen tüm öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle birlikte pasta kesildi.