15 Haziran 2023
Yıl Sonu Resim Sergimiz Büyük Beğeni Aldı

Öğrencilerimiz, görsel sanatlar öğretmenleri rehberliğinde yıl boyunca ürettikleri sanat eserlerini 10 Haziran 2023 Cumartesi günü okulumuzda açılan sergiyle beğeniye sundular. İlkokul, ortaokul ve lise öğrencilerimizin bireysel ve grup çalışmalarından oluşan sergide pastel, kolaj, karışık teknik, akrilik boya, karakalem, suluboya, tahta boyama, tuval, kolaj, reprodüksüyon ve üç boyutlu tasarımlardan oluşan iki yüze yakın eser yer aldı.

Öğrencilerimizin dans ve müzik performanslarının sergiyi gezen velilerimize eşlik ettiği günde Okul Koordinatör Müdürümüz Murat Zorluer, “Sergide ürünü olan tüm öğrencilerimi kutluyor, onları yönlendiren Görsel Sanatlar Öğretmenlerimiz Anıl Akkuş, Özge Kaygusuzer ve Malike Samra’ya teşekkür ediyorum.” dedi.