31 Ağustos 2020
Yeni Öğretim Yılının İlk Zili Buruk Çaldı

Okulun ilk zili çalar, velilerimiz ellerinden tutukları çocuklarını MEV Kolejine emanet eder, birliğimizin simgesi İstiklal Marşı’mıza çocuklarımızın sesleri eşlik ederdi. Tören alanı, yaz tatili sonrası birbirine ve öğretmenlerine sarılan öğrencilerimizle dolar taşardı. Bütün bunları bilen ve her yıl yaşayan okul bahçemiz, bugünü buruk karşıladı elbette.

Aklın ve bilimin zaferine inanan MEV Kolejine güvenen tüm velilerimiz bilsin ki bugün bizim için de zor bir gündü. Tören alanını dolduran tüm öğretmenlerimizin aklından ve yüreğinden geçen cümle çocuklarımızla yaptığımız heyecanlı başlangıçları düşünerek, “Öğrencilerimize kavuşmak istiyoruz.” du.

Her şeye rağmen yine içimizdeki gelecek güzel günlere olan inancımızı kaybetmeden yürüyeceğiz bu zorlu yolu. Öğrencilerimize ekranlardan da olsa umutla sesleneceğiz. Onları yüreklendireceğiz. Aramızdaki duygusal bağı kuvvetlendirerek akademik süreçlerimizi aksatmadan yürüteceğiz.

Tüm bunları yaparken bizlere güvenen ve bizi destekleyen tüm velilerimize yürekten teşekkür ediyor,  21 Eylül’de yüz yüze, gönül gönüle sürdürmeyi umut ettiğimiz sağlıklı bir eğitim öğretim yılı diliyoruz.