18 Mayıs 2022
Yazar Göktuğ Canbaba ve Servet Yanardağ ile Çevrim içi Söyleşi

Türkçe Zümremiz tarafından düzenlenen söyleşilerde öğrencilerimiz kitabın okudukları yazarlarla buluşuyor. 5. sınıf öğrencilerimiz de, severek okudukları “Evini Arayan Ardıç Tohumu” kitabının yazarı Yazar Servet Yanardağ ile 17 Mayıs 2022 Salı günü düzenlenen çevrim içi söyleşide buluştu. Yazar, doğayla ve  ağaçlarla ilişkisi azalan kent insanının en büyük eksiklerinden birinin ağaçları tanımamak olduğu üzerinde durdu ve öğrencilerimizin merak ettiği soruları yanıtladı.
Aynı gün 6. sınıf öğrencilerimiz “Valizdeki Kedi”, 7. sınıf öğrencilerimiz de “Arayış Ormanı”  adlı kitabını okudukları Yazar Göktuğ Canbaba’ya kitabı ve yazarlık serüveni ile ilgili soru sorma fırsatı buldular. Yazar, farklı kültürleri tanımanın, farklı coğrafyaları gezmenin insanı kendini tanımasına ve hayata gelme amacını bulmasına çok büyük katkı sağladığını anlattı.