27 Mayıs 2021
Vex Robotik Turnuvası Türkiye Şampiyonu Öğrencilerimiz Ödüllerini Alacak

Türkiye çapında düzenlenen “23 Nisan Vex Robotik Turnuvası”nda Türkiye birincisi olan İlkokul MEVCODERS_VR takımı öğrencilerimizin ödülleri okulumuza ulaştı.
İzmir Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Dairesi Başkanlığı ile İZELMAN A.Ş. iş birliğinde ve EducatHUB ortaklığında gerçekleştirilen yarışmada  robotlarını mercan resiflerini temizleme göreviyle kodlayan öğrencilerimiz, 423 takım arasından birinci olmuştu.
VEX Robotics VEXGo Robot Seti ile öğrencilerimizin hak ettiği madalya ve kupalarını teslim etmek üzere okulumuzu ziyaret eden Educat/Vex Genel Müdürü Şebnem Deniz ve İZELMAN A.Ş. Sosyal İşler Sorumlusu Ceren Kırkağaçlı
26 Mayıs Salı günü Okul Koordinatör Müdürümüz Murat Zorluer ve Bilgisayar Öğretmenimiz Gözde Özbüyük ile bir araya geldi.
Önümüzdeki yıl 45 ülkeden takımların katılımıyla farklı kategorilerde uygulayacakları yarışmalar hakkında bilgi veren Şebnem Deniz, yarışmaya çok güzel hazırlanan ve jüriye etkili bir sunum gerçekleştiren öğrencilerimizi, onlara rehberlik eden öğretmenimizi kutladı. Bu tür organizasyonlara katılımı destekleyen, uygun fiziki ortamı hazırlayan okul yönetimine de teşekkürlerini iletti.
Okul Koordinatör Müdürü Murat Zorluer de, pandemi koşulları dikkate alınarak önümüzdeki hafta öğrenci ve velilerimizin katımıyla  ödül töreni düzenleyeceklerini belirterek ” Öğrencilerimize madalya ve kupaları ile  MEV Ödül Yönetmeliği çerçevesinde hak ettikleri kitap hediye çeki ve başarı belgelerini takdim etmekten büyük mutluluk duyacağım.” dedi.
Bilgisayar Öğretmenleri Gözde Özbüyük mentörlüğünde çalışan MEVCODERS_VR takımı öğrencilerimiz Kayra Erdoğan (3-A), Çınar Sevgili (3-B), Ali Ege Bozkurt (3-C), Bartu Bayraklı (3-D), Maya Becan (3-E) Zeynep Ada Çinetçi’yi (3-F)  tekrar kutluyoruz.