3 Eylül 2021
Velilerimize Cambridge Eğitim Programımız Hakkında Bilgi Verildi

Okula uyum veli konferansları kapsamında Okul öncesi ve 1. sınıf velilerimize, 3 Eylül 2021 tarihinde konferans salonumuzda İngilizce Zümre Başkanımız Özlem Gönen tarafından  Cambridge Eğitim Programımız hakkında bilgi verildi. Öğrencilerimizin uluslararası düzeyde eğitim görmelerini sağlayarak ve onları 21. yy becerileri ile donatma hedefimize hizmet eden program hakkında genel bir bilgilendirme yapan Gönen, okul öncesi ve 1. sınıflar özelinde okutulacak ders kitapları, yararlanılacak çevrim içi programlara değindi. Haftalık ödev ve etkinlik bildirimlerinin nasıl olacağını paylaştı.

Öğrencilerimize öncelikle oyunlarla, etkinlik ve projelerle yabancı dili sevdirmeyi amaçlayan Okul öncesi ve 1. sınıf İngilizce öğretmenlerimiz tanıtıldı.  Uygulanacak eğitim teknikleriyle öğrencilerin severek katılacakları, üretirken mutlu olacakları bir öğrenme ortamı yaratmanın önemine değinildi.  Velilerimizin sorularını da yanıtlayan Gönen, “Yabancı dil öğrenmek bir süreç işidir. Bu süreçte veli öğretmen işbirliğinin önemi çok büyük. Güzel başlayıp yüz yüze devam edecek bir eğitim öğretim yılını karşılamak dileğiyle desteğiniz ve işbirliğiniz için şimdiden sizlere teşekkür ediyorum.” dedi.