“Uluslararası Gauss Matematik Yarışması”nda Başarılı Olan Öğrencilerimize Belgeleri Verildi

8. sınıf öğrencilerimiz, Kanada Waterloo Üniversitesinin düzenlediği “Uluslararası Gauss Matematik Yarışması”na katıldı. Hedefi öğrencilerin matematik problemi çözme ve analitik düşünme becerilerini geliştirmek olan ve İngilizce olarak uygulanan sınavda öğrencilerimiz Erdem Yontar ve Defne Fatoş Balcı birinci olarak üstün başarı belgesi, Zümra Erçelik ve Efe Özten de başarı belgesi almaya hak kazandı.
Ayrıca Uygar Kıyak, Duru Kılıç, Melisa Eser, Kutay Sarıoğlu, Barış Arda Deniz, Kıristina Vedia Atalay, Mehmet Sabri Öncü, Merve Oruç, Rüya Kaygısız, Naz Önkol, Duru Kuş, Ali Aras Uysal ve Lal Uzluer adlı öğrencilerimiz katılım belgesi aldılar.