4 Kasım 2022
Türk Kızılay’ı Hep Yanımızda

Kızılay ve Kan Bağışı Kulübü öğrencileri ile Urla Kızılay Derneği Şubesi işbirliği ile düzenlenen faaliyette dayanışma, yardımlaşma, dostluk ve kardeşlik duyguları pekişti. 4 Kasım 2022 tarihinde gerçekleşen etkinlikte okul içinde birinci katta kurulan stantta Urla’da yaşayan mağdur kadın ve annelerin yapmış oldukları el ürünleri satışa sunuldu. Satıştan elde edilen 1.500 TL  Kızılay’a bağışlandı. İzmirliler olarak günün ilk saatlerinde yaşadığımız deprem sonrasına denk gelen etkinlikte öğrencilerimiz bahçemize kurulan Kızılay afet çadırını yakından incelediler.  Yaşanacak olası bir afet durumunda Kızılay’ın hangi olanaklarla insanların yanında olduğunu öğrendiler.  Kızılay Urla Şube Başkanı Nurgül Saltık ve Kızılay görevlilerini makamında ağırlayan Okul Müdürümüz Tülay Yazgan Kızılay yetkilileri ile Kulüp Danışman Öğretmeni Tuncay Özvural’a, Kızılay ve Kan Bağışı Kulübümüze öğrencilerimizin konuyla ilgili duyarlılıklarını harekete geçirdikleri için teşekkür etti.