TÜBİTAK Türkiye Üçüncülerimize Özel Kutlama

Türkçe ve Yazılım alanlarındaki projeleriyle okulumuza TÜBİTAK Türkiye üçüncülüğü kazandıran öğrencilerimiz, MEV Ödül Yönetmeliği kapsamında ödüllerini aldı.   Okul Koordinatör Müdürümüz Murat Zorluer’in makamında ailelerinin ve Danışman Öğretmenleri Müge Tufan’ın katılımıyla 30 Eylül 2021 tarihinde gerçekleşen özel törende başarı belgeleri ve kitap hediye çeklerini alan öğrencilerimiz için pasta kesildi.
8. sınıf olmanın getirdiği akademik çalışma temposunun yanı sıra  özel bir gayret göstererek ürettikleri projeleriyle okulumuza büyük gurur yaşatan öğrencilerimiz Elif Sude Felah, Ezgi Haciyanlı, Hasan Mert Hıdır ve Turçin Tulca Konyalı’yı tebrik eden Zorluer, “Aklı ve bilimi rehber olarak kabul eden okulumuzda öğrencilerimizi de bu ülküye uygun yetiştirmeye gayret ediyoruz. Çocuklarımızın bu başarısı okulumuzdaki bu iklimin en önemli kanıtı. Sabır, özen ve çok çalışmayı gerektiren bu süreçte bize yaşattıkları gurur için öncelikle dört öğrencime ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Özverili çalışmalarıyla  öğrencilerimize rehberlik eden Bilgisayar Öğretmenimiz Müge Tufan’a ve desteklerini esirgemeyen değerli velilerimize MEV eğitim ailesine de şükranlarımı sunuyorum.” dedi.