4 Kasım 2017
TOEFL Sınavı ile Öğrencilerimiz İngilizce Yeterliliklerini  Uluslararası Ölçütlere Uygun Olarak Test Ediyor

TOEFL Sınavı ile Öğrencilerimiz İngilizce Yeterliliklerini Uluslararası Ölçütlere Uygun Olarak Test Ediyor

Tüm dünyada yabancı dil seviyesi değerlendirmesinde uluslararası bir ölçüt olarak kabul gören TOEFL sınavlarının birinci ayağı  4 Kasım 2017 Cumartesi günü ilkokul dersliklerimizde uygulandı.

4, 5 ve 6. sınıflar düzeyinde TOEFL Primary, 7. Sınıflar düzeyinde TOEFL Junior  adıyla yoğun bir katılımla uygulanan sınavlarda  öğrencilerimizin İngilizce dil yeterlilikleri ölçülecek.

Klasik anlamıyla sadece bir sınavdan ibaret olmayan TOEFL testleri, öğrenileni değerlendiren, pekiştiren, öğrenileceği de somut hedefler ortaya koyarak gösteriyor. Sınav süresince en yoğun öğrenme, öğrendiklerini kullanma, öğrenme hedeflerini saptama ve öğrencinin kendini değerlendirme aracı olan TOEFL testleri 2. ayağı aynı sınıflar düzeyinde mayıs ayında uygulanacak.