15 Mayıs 2016
“Tersine Dünya” Adlı Oyunu Başarıyla Sahnelediler

Anadolu Lisesi Türkçe Tiyatro Kulübü öğrencileri, 13 Mayıs Cuma günü Güzelbahçe Kültür Merkezi Tuncel Kurtiz Salonunda sahneledikleri “Tersine Dünya” adlı oyunla izleyicileri hem güldürdü hem de ülkemizin kanayan yarası kadına ugulanan şiddete dikkat çekerek düşündürdü. Drama Öğretmeni Aysel Güzel’in yönetmenliğini üstlendiği oyunun kadrosunda Asya Kılıç, Seda Aksoy, Ece Zengin, Özer Gürbüz Aygün, Berk Atilla, Efe Emir Kocabay, Göksu Ölmez, İlay Yentür,  İrem Berberoğlu, Sündüz Kalenderoğlu, Özge Kahyaoğlu, Alara Kibrit, Melis Su Şen, Berkay Aşıcı, Emre Burulday, Yaren Karababa ve Çisem Çelenoğlu vardı. Oyun sonunda söz alan Okal Müdürü Tülay Yazgan, tüm öğrencileri tek tek tebrik ederek başarı belgelerini takdim etti. Öğrencileriyle gurur duyduğunu belirterek emeği olan başta Drama Öğretmeni Aysel Güzel olmak üzere Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni İbrahim Dündar’a,  Müzik Öğretmeni Oktay Öztürk’e ve öğrenci kulüplerinden sorumlu 9. ve 10. sınıflar Müdür Yardımcısı Nabi İnanır’a teşekkür etti.