3 Mayıs 2018
Sevdamız Atatürk

2. sınıf öğrencilerimiz Atatürk sevgilerini 27 Nisan 2018  Cuma günü Güzelbahçe Atatürk Kültür Merkezi’nde sahneledikleri “Sevdamız Atatürk” adlı gösteriyle kanıtladılar. Sınıf Öğretmenleri Ayşe Gümüş, Serpil Yalçınkara, Nafize Bahar Berkiler, Hatice Akyol, Banu Bülbül, Berrin Kural, Drama Öğretmenimiz Aysel Güzel, Müzik Öğretmenlerimiz Seher Öztürk, Oktay Öztürk, Halk Oyunları Öğretmenimiz Tezcan Kumlutaş, İngilizce Öğretmenlerimiz Banu Yemez, Duygu Mercikoğlu, Ayşegül Albay ve Esra Görümlü  rehberliğinde hazırladıkları programda Mustafa Kemal’i Atatürk yapan onu sadece Kurtuluş Savaşı’mızın lideri değil, toplumumuzun lideri olarak kabul etmemizi ve O’na olan sevdamızın altında yatan “İnsan Atatürk”ü  dramalarla, şarkılarla, danslarla anlattılar.

“Anadolu Ateşi”ni sahnede başarıyla icra eden öğrencilerimiz, etkinliği izleyen anne babalarına da duygusal anlar yaşattılar. Finalde öğretmenleriyle birlikte sahneye çıkan öğrencilerimize ve öğretmenlere seslenen Okul Koordinatör Müdürü Murat Zorluer, “Biz 27 yıldır Atatürk ilkeleri ışığında yol alan bir eğitim kurumuyuz. Birincil görevimiz Ata’mızın yaptıklarını anlatmak,  dahası çocuklarımıza ve gençlerimize hedef olarak belirlediği ilkeleri onlara kazandırmaktır. 23 Nisan haftası etkinlikleri kapsamında yer alan bu akşamki etkinlikte bu konuda ne kadar doğru bir yolda olduğumuzu gösteriyor. Çocuklarımı ve onlara emek veren öğretmenlerimi yürekten kutluyorum.” dedi.