23 Eylül 2021
Seçmeli Bilim Uygulamaları Dersimizde Öğrencilerimizin Yaratıcılıkları Ürünlere Dönüşüyor

Öğrencilerimizin problemlere farklı açılardan bakıp çözümler üretebilmesi, sistemli ve yaratıcı düşünerek çözüm önerilerini sunabilmesini hedeflediğimiz Seçmeli Bilim Uygulamaları (Robotik ve Kodlama) dersimizde, öğrencilerimiz yaratıcılıklarını ürünlere dönüştürmenin keyfini yaşıyor.

6 ve 7. sınıf öğrencilerimizden oluşan Seçmeli Bilim Uygulamaları dersimizde öğrencilerimiz, her hafta perşembe günü 7 ve 8. ders saatinde  robotik ve lego dersliğinde bir araya geliyor.  Yaratıcılıklarını kullanarak ekip çalışması ile ürünler oluşturan öğrencilerimiz, bilim, teknoloji, mühendislik, sanat ve matematik alanlarında düşünüp tasarladıkları parçalar ile ilgili arkadaşlarına sunum yapıyor.