5 Aralık 2019
Science CEO Grubu Birinciliği Aldı

Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında ortaokul rehberlik zümresi koordinatörlüğünde Okul Öğrenci Meclisi Öğrencileri Nehir Alemdağ, Melis Çilengiroğlu, Aylin Yemez ve Melisa Yemişçi tarafından planlanan “Öğretmenler Yarışıyor” etkinliği öğrencilerin öğretmenleriyle birlikte yarıştığı eğlenceli anlara sahne oldu. Emojilerden hazırlanan şarkı sözlerinin hangi şarkıyı anlattığını bulmaya çalıştılar. Sevinç Akgün’ün liderlik ettiği Joy and Enjoy, Muraz Özsoy’un liderlik ettiği Matedorlarlar, Okan Zorlu’nun liderlik ettiği Science CEO, Nihal Bilgin’in liderlik ettiği Çok bilmişler, Serkan Karakaya’nın liderlik ettiği El Turko grubu kıyasıya yarıştı. Yarışın sonunda Fen Bilgisi Öğretmenimiz Okan Zorlu, öğrencilerimiz Ece Ekşisu ve Ceren Yağımlı’nın yarıştığı Science CEO grubu birinci oldu. Gruba başarı belgelerini ve ödüllerini Okul Koordinatör Müdürü Murat Zorluer verdi. Katılımcı tüm öğrenci ve öğretmenlere ve yarışmanın organizasyonunda görev yapan Rehber Öğretmenlerimiz Cansu Baran ve Azize Yıldızhan ile Okul Öğrenci Meclisi öğrencilerine teşekkür etti.