8 Şubat 2024
Şarkılarla Motivasyon

Ortaokul öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz, “Şarkılarla Motivasyon” etkinliğinde 90’lı yılların şarkılarının ilk melodilerini dinleyerek şarkının adını doğru tahmin etmek için yarıştılar.

7 Şubat Çarşamba günü okulumuz konferans salonunda gerçekleşen yarışma, 2. döneme başlayan öğrenci ve öğretmenlerimiz için hoş bir motivasyon kaynağı oldu. Yarışmada 7-8. sınıflar Rehber Öğretmenimiz Cansu Baran rehberliğinde sunumundan görsellerin hazırlığına kadar ortaokul öğrencilerimiz Yağmur Uyar, Selin Işıkdoğan, Alara Güney, Defne İzmir Karataraklı, Arya Masal Yılmaz, Dilruba Kural görev aldı.

Öğretmenlerimizin de en az öğrencilerimiz kadar eğlendiği iki bölüm halinde gerçekleşen yarışmanın 5-6. sınıf öğrencilerimizin katılımının olduğu ilk bölümünde “Yıldızlar” grubu; 7 ve 8. sınıf öğrencilerimizin katılımcı olduğu ikinci bölümde “Alkışlarla Yarışıyorum” grubu yarışmanın birincisi oldu.