Türk Dili Edebiyatı ve Türkçe Zümresi tarafından her yıl gerçekleştirilen Öykü Günleri etkinlikleri kapsamında hazırlanan öykü seçkisinde öğrencilerimizin yazdığı birbirinden güzel öyküler okuyucuyla buluştu. Seçkide eserleri bulunan öğrencilerimiz hazırladıkları seçkiyi Okul Müdürleri Murat Zorluer ve Tülay Yazgan’a sundular. Öğrencilerin emeğini çok değerli ve özel bulduklarını belirten okul müdürleri öğrencilerimize rehberlik eden zümre öğretmenlerine de teşekkür etti.
Öykü Seçkisinde Eserleri Yer Alan Öğrenciler:
Anadolu Lisesinden Arif Metehan Sinan, Zeynep Kalyoncu, Asya Kılıç; Fen Lisesinden Umut Berkay Polat, Ekin Karya Köse, Ecem Lara Çividöken, Tuana Çetinkaya, Övgü Kılıç, Berfin Polat, Ecemgül Doğan; Ortaokuldan Defne Aydın, Deniz Pakdurlar, Ece Ekşisu, İrem Naz Kanzak, Dilay Kaplan, Aykan Kaya, Doğa Karakulak, Nazlı Kurt, İrem Karabudak, Beyza Koşar’ın eserleri öykü seçkisinde yer aldı.
Öykü Günleri etkinlikleri kapsamında öğrencilerimiz 19 Nisan Perşembe günü TEOS Yazar Evi Uygulama ve Araştırma Merkezinde yazar Hacer Kılcıoğlu rehberliğinde öykü atölyesi çalışması gerçekleştirdiler.