14 Eylül 2021
“Ortaokulda Veli Olmak” ve “Okula Dönüş” Veli Seminerleri

Ortaokul Rehberlik Öğretmenimiz Azize Yıldızhan, ortaokul velilerimizle 12 Eylül 2021 Pazar günü gerçekleşen iki çevrim içi seminerde buluştu.

5. sınıf velilerimizin katılımıyla gerçekleşen “Ortaokulda Veli Olmak” konulu çevrim içi sunumda ergenlik dönemi özellikleri, ortaokul öğrencisinin sorumluluklarına yer veren Yıldızhan, velilerimizle işbirliği içinde yürüteceğimiz ortaokul sürecinde anne babalara düşen sorumluluklar ile velilerimizin rehberlik biriminden nasıl destek alabilecekleri konularında bilgi paylaşımında bulundu. “Okula Dönüş” konulu çevrim içi seminerin katılımcıları ise  6, 7 ve 8. sınıf velilerimizdi. Seminerde pandemi sonrası değişen alışkanlıklar, öğrencilerin sosyal ilişkileri, iletişim becerilerindeki değişimler ve akademik kaygılar üzerinde duruldu.