5 Ekim 2021
Ortaöğretim Kurumları Sınıf Geçme, Ödül ve Disiplin Yönetmeliği Semineri

Anadolu ve Fen Lisesi 9-10. sınıf öğrenci ve velilerimize oryantasyon çalışmaları kapsamında çevrim içi bilgilendirme yapıldı. 1 Ekim 2021 Cuma günü gerçekleştirilen  sunumda Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Gürsel Demir,  Sınıf Geçme ve Sınav Yönetmeliği, Ödül ve Disiplin Yönetmeliği ve okul kuralları hakkında ayrıntılı bilgi verdi.  Demir, “Velilerimizin  doğru ve eksiksiz bilgilendirilmesine özen gösteriyoruz.  O nedenle bu tür toplantılara katılmanızı çok önemsiyoruz. Veliler ve okul idarecileri ve öğretmenleri olarak ortak noktamız bizlere emanet ettiğiniz çocuklarınız. Bizler taraf değiliz.  Adaletli ve dengeli bir şekilde siz değerli velilerimizle işbirliği içinde çocuklarımızın başarısı ve mutluluğu için çalışacağız.” dedi. Okulumuzun Ölçme Değerlendirme Uzmanı Ezgi Su Ayvaz da, okulumuzun ölçme değerlendirme çalışmaları ile okul sis uygulamasının nasıl kullanıldığı ile ilgili bilgi verdi.