10 Ağustos 2022
Okulumuz Cambridge Uluslararası Okul Tescil Belgesi Aldı

MEV Koleji Özel Güzelbahçe Okullarımızda, ezberden uzak öğrenci merkezli yaklaşımıyla uluslararası anlamda kabul görmüş bir eğitim sistemi olan Cambridge Uluslararası Programı uygulanıyor.

2018-2019 öğretim yılında aldığımız onayla ilkokulumuzda  Cambridge Primary; ortaokulumuzda Cambridge Secondary adıyla uygulanan program,  2022-2023 yılından itibaren lisemizde IGCSE ve AS/A Level programı adıyla uygulanmaya başlanacak.

Uluslararası standartlarda bir okul olmanın gerektirdiği tüm şartları uygunluğu denetlenerek resmi akreditasyon sürecini tamamlayan okullarımızda uygulanan Cambridge Primary, Cambridge Secondary, IGCSE ve AS/A Level programlarıyla öğrencilerimizin ömür boyu geçerliliği olan diplomalarla yabancı dil niteliklerini daha da geliştirmesini hedefliyoruz.