25 Eylül 2020
Okul Öncesi Velilerimize “Smile and Learn” Programı Tanıtıldı

Okul öncesi öğrencilerimizin yabancı dil eğitiminde kullanacağı “Smile and Learn” adlı dijital öğrenme programının tanıtımı, 24 Eylül Perşembe günü platformun yetkilileri tarafından yapıldı. Çevrim içi yapılan toplantıya katılan velilerimiz, programın nasıl kullanılacağı ve öğrencilerimize sağlayacağı katkılar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Öğrencilerimizin aldığı yabancı dil eğitimini farklı bir deneyimle pekiştirmeyi amaçlayan program, oyunlara ve öykü anlatmaya dayalı etkileşimli bir öğrenme ortamı sunuyor. Aylık olarak eklenen ve güncellenen 3 bin 500’den fazla etkinlik, oyun ve etkileşimli öyküyü barındıran program, okuldaki derslerin bir uzantısı olarak öğrenmeyi pekiştirici bir role üstlenecek.