14 Haziran 2023
Okul Öncesi Öğrencilerimizden Muhteşem Yıl Sonu Gösterisi

Sunumunu Okul Öncesi Öğretmenimiz Melis Yücel Özbek’in  yaptığı, okul öncesi öğretmenlerimiz başta olmak üzere branş öğretmenlerimiz ile okulu öncesi sınıflarımızdan sorumlu Müdür Başyardımcımız Tuna Boztaş’ın hazırlıklarını titizlikle yürüttüğü etkinlik, yoğun veli katılımıyla 10 Haziran Cumartesi günü okulumuzda gerçekleşti.

“Dünyayı Sevgimiz Kurtaracak” temasıyla gerçekleşen yıl sonu gösterisinde; doğaya, hayvanlara ve insana duyulan gerçek sevginin yaşadığımız tüm sorunların üstesinden gelebileceği vurgulandı. Birbirinden renkli ve güzel kostümleriyle sahnede rengarenk çiçekler gibi yerine alan öğrencilerimiz, anne babalarına mükemmel bir gösteri sundular. Tüm okul öncesi öğrencilerimizden oluşan koromuzun seslendirdiği şarkılarla sona eren gösteride söz alan Okul Koordinatör Müdürü Murat Zorluer, “Bugün güzel çocuklarımızın yüreğindeki sevgiyi, heyecanı ve coşkuyu bizler de derinden hissettik. Onlar, daha güzel bir dünyada yaşamayı hak ediyor. Onların bu coşkusu ve heyecanı biz yetişkinlere de örnek olmalı. Çocuklarımızla ve onları yetiştiren öğretmenlerimizle bir kez daha gurur duydum. Başta çocuklarımız olmak üzere, bugünde emeği olan herkesi yürekten kutluyorum.” dedi.