22 Nisan 2024
Okul Öncesi Öğrencilerimiz Bir Hafta Sürecek 23 Nisan Etkinliklerimizi Başlattı

Okul Öncesi öğrencilerimiz, bir hafta sürecek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerimizi muhteşem dans gösterileri ve söyledikleri birbirinden güzel şarkılarla başlattılar.

22 Nisan Pazartesi günü ilkokul tören alanında gerçekleşen 23 Nisan haftası etkinliklerimizin ilk töreninde miniklerimiz, beden eğitimi öğretmenleri rehberliğinde hazırladıkları dans gösterisini  sundular.  Müzik öğretmenlerimiz ve sınıf öğretmenlerimizin rehberliğinde ilkokul koromuzla birlikte uzun zamandır hazırlandıkları şarkılarını coşkulu alkışları eşliğinde başarıyla seslendirdiler.

Sunumunu ilkokul öğrencimiz Armin Çiçek’in yaptığı törende açış konuşmasını yapan Okul Koordinatör Müdürümüz Murat Zorluer, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını bir hafta süreyle kutlayacak ve birçok etkinliğe imza atacağız. Bu yıl da demokrasiye inanan, geleceğin yetişkinleri olacak öğrencilerimizin küçük bedenlerine sığmayan coşkularını yansıttıkları pek çok etkinliğe tanıklık edecek ve onları alkışlamaktan mutluluk duyacağız. MEV Koleji geleneğini bozmadan milli egemenliğimizin 104. yılı kutlamalarını 22 – 27 Nisan 2024 tarihleri arasında gerçekleştireceğiz. Çocuklara duyduğu güveni ve sevgiyi, bu anlamlı günü onlara armağan ederek gösteren Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün yolundan kararlılıkla yürüyeceğiz.” dedi.

Tören, okul müdürlerimizin öğrencilerimizle birlikte sevgi, kardeşlik ve barış dolu bir dünya dilekleriyle balonları gökyüzüne bırakmalarıyla son buldu.