3 Aralık 2021
Öğretmenlerine Duydukları Sevgiyi Renklere ve Dizelere Döktüler

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerimiz arasında “Öğretmenim ve Ben” temalı resim yarışması;  ortaokul öğrencilerimiz arasında “Öğretmenimin Günü” temalı şiir yarışması düzenlendi. Dereceye giren öğrencilerimize başarı belgeleri ve kitap hediye çekleri bayrak töreninde arkadaşlarının ve öğretmenlerinin huzurunda okul müdürleri tarafından verildi.

Güzelbahçe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği “Sevgili Öğretmenim” konulu resim yarışmalarına ise öğrencilerimiz damga vurdu. İlkokul öğrencilerimizden Ada Yılmaz (3-F) ilçe birincisi, Egemen Altınkaya (2-A) ilçe üçüncüsü oldu. Ortaokul öğrencilerimizden Yalın Menderes (7-D)  ilçe birincisi, Kardelen Olguner (8-B) ilçe ikincisi olurken,  Anadolu Lisesi öğrencilerimizden Eylül Kongurtay (11-C) ilçe birinciliği, Esra Babat (11-C) ilçe ikinciliğini elde etti.

Okul içinde düzenlenen resim ve şiir yarışmalarında derece alan öğrencilerimiz:

İlkokul Dereceleri:

Selin Erol (4-A) ve Uras Murat Düz (2-B) okul birincisi, Ela Özdek (3-C) ve Damla Aydın (4-B) okul ikincisi, Irmak Kelem (4-D) ve Defne Güleç (1-B) okul üçüncüsü oldu.

Ortaokul  Dereceleri:

Elif Duru Dönmez (7-E) ve Duru Babacanoğlu (8-B) okul birincisi; Elif Su Dalkıran (6-B) ve Yaman Ali Genç (7-B) okul ikincisi; Hilmi Efe Çevik (8-C) ve Poyraz Lafçı (7-E) okul üçüncüsü oldu.

Ortaokul Şiir Dereceleri:

Kerem Yeğin (6-C) okul birincisi, Nisan Bayır (5-B) okul ikincisi, Melisa Eser (8-E) okul üçüncüsü oldu.

Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.