30 Aralık 2021
Öğretmenlerimiz Öğrencileri için Şarkılar Söyledi

Ortaokul Rehberlik Servisi tarafından yeni yıl etkinlikleri kapsamında düzenlenen “O Ses Bizim” yarışmasında öğrencilerimiz, dinledikleri şarkıları hangi öğretmenin söylediğini bulmaya çalıştı. 8-A sınıfı öğrencimiz Naz Önkol’un mini konseri ile başlayan etkinlikte 7. ve 8. sınıf öğrencilerimizden oluşan iki grup yarıştı. Öğrencilerimiz, her gün sesini duydukları öğretmenlerini söylediği şarkıdan tanımaya çalışırken oldukça eğlenceli anlar yaşandı. Öğretmenlerimiz öğrencilerinin isteklerini kırmayarak seslendirdikleri şarkıları sahnede de söylediler. Yarışmada 8. sınıf öğrencilerimizden oluşan grup 5 puanlık farkla birinci oldu.
Okul Koordinatör Müdürü Murat Zorluer, etkinliğin koordinasyonundan sorumlu Rehber Öğretmenimiz Cansu Baran’a, öğrencileri için şarkılar söyleyen öğretmenlerimize ve görev alan tüm öğrencilere teşekkür etti. “Yeni yıl, birlik ve beraberlik duygumuzu güçlendirsin. Sağlıkla ve umutla gireceğimiz güzel bir yıl olsun.” temennisinde bulundu.