25 Kasım 2019
Öğretmen ve Çalışanlarımız Gönüllerince Eğlendi

Öğretmenler Günü nedeniyle Millî Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu kararı ile 22 Kasım Cuma akşamı öğretmen ve eğitim personelimize Şehr-i Garden’da bir yemek düzenlendi.

Kurumumuzda 5, 10, 15, 20 ve 25.  yılını dolduran öğretmen ve çalışanlara plaketlerini Okul Koordinatör Müdürü Murat Zorluer ile Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü Tülay Yazgan birlikte verdi. Tüm kurum öğretmen ve çalışanların bir araya getiren buluşmada büyük MEV ailesinin bir parçası olmaktan mutluluk duyduğunu belirten okul müdürleri “Öğretmenler Günü’nü mesai arkadaşlarımızla birlikte kutlamaktan dolayı çok mutluyuz.  Öğrencilerimizi Atatürk ilke ve devrimlerinden ödün vermeden yetiştirmek için çabaladığımız bu kutsal çatı altında işini ciddiyetle yapan, yeni Atatürkler yetiştirme gayretiyle çalışan tüm çalışma arkadaşlarımın günü kutlu olsun.” dediler. Gecede tüm öğretmenlerimize Okul Aile Birliği tarafından Anıtkabir Komutanlığından sipariş edilen özel kalemler hediye edildi.

Plaket töreninden sonra öğretmenlerimiz ve çalışanlarımız müzik eşliğinde gönüllerince eğlendiler.