Öğrencimiz Kuzey Erdoğan “Chair Certificate” Belgesini Aldı

MEV MUN Kulübü Anadolu Lisesi öğrencilerimizden Kuzey Erdoğan, MUN Kulübü Öğretmeni Burcu Altıntas rehberliğinde 17-19 Aralık 2021 tarihinde MUNTurkey.com ’un çevrimiçi düzenlediği Komite Başkanlığı Sertifika Programına katıldı.

Öğrencimiz, “Chair Certificate” eğitim programını üç gün boyunca takip ederek komite başkanlığı alanında uzmanlık kazandı.  Eğitim programının son gününde gerçekleşen sınavı da başarıyla geçen öğrencimizin çevrimiçi ve yüz yüze MUN konferanslarında yönetim kurulu üyesi olarak görev yapabilme bilgi ve yeterliliğini tescilledi. Yazılı sınavı geçen ve mikro yönetim uygulamasında 15’er dakikalık komite başkanlığı görevini başarıyla yürüten öğrencimiz, aldığı “Başkan Yeterlilik Belgesi” ile  www.munturkey.com sayfasından  alanında yetkin komite başkanı arayan okullara ismen tavsiye edilecek.  Akademik lisansını alarak konferanslara sertifikalı chair adayı olarak sunulmaya hak kazanan öğrencimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.