Öğrencimiz Deniz Vural, İzmir Bilim Olimpiyatları Şampiyonu Oldu

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesiyle öğrencilerin temel bilimler alanında ilgisini arttırmak ve geleceğin bilim insanı adaylarını ortaya çıkarmak amacıyla düzenlenen İzmir Bilim Olimpiyatlarında 6-A sınıfı öğrencimiz Deniz Vural, gurur verici bir başarıya imza attı.  Öğrencimiz, geçen yıl yapılan seçme sınavında olimpiyat eğitimi almaya hak kazandı. Eğitim sonucunda gerçekleşen 1. aşama sınavını geçerek 2. aşama sınavına katılan öğrencimiz, 5. sınıflar kategorisinde birinci, 5. ve 6. sınıflar kategorisinde üçüncü olarak önemli bir başarıya imza attı. Öğrencimize 24 Aralık 2021 Cuma günü  bayrak töreninde Okul Koordinatör Müdürü Murat Zorluer tarafından başarı belgesi ve kitap hediye çeki verilecek.