23 Aralık 2021
Öğrencilerimizin Renkli Sınıf Fotoğrafları Yeni Yıl Panomuzda

Öğrencilere kocaman MEV ailesinin değerli bir parçası olduklarını hatırlatmak amacıyla Rehberlik Zümremiz tarafından hazırlanan yeni yıl ağacı şeklindeki ağaç panoda tüm şubelerimizin toplu fotoğrafları sergilendi. Panoda, öğrencilerimizin yeni yılı simgeleyen renkli şapkalar ve süsler kullanarak verdikleri eğlenceli sınıf pozları yer aldı.  Bütün sıkıntılara rağmen yeni yıla birlik ve beraberlik ruhuyla girme arzumuzun bir simgesi olan ve okul öncesinden 12. sınıflara kadar tüm sınıf şubelerimizin toplu fotoğraflarının bulunduğu ağaç panolarımız, öğrencilerimizin önemli uğrak noktalarından biri oldu.  Öğretmenlerimiz ve idarecilerimiz de öğrencileri için yazdıkları yeni yıla ilişkin güzel dileklerini panoda sergilediler.