22 Mart 2023
Öğrencilerimizin Projesi TÜBİTAK Ege Bölge Finallerinde Yarışacak

TÜBİTAK tarafından düzenlenen “2204-A 54. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması”na bu yıl 27.013 proje başvurusu yapıldı. Proje başvuruları görevli jüri üyeleri tarafından değerlendirilmiş ve yapılan ön değerlendirme sonucunda 12 alanda toplam 1.440 proje yarışmanın bölge aşamasına katılmaya hak kazandı. Okulumuz F12-A sınıfı öğrencimiz Damla İncebıyık ile F11-B sınıfı öğrencimiz Deniz Yarpınar’ın Bilgisayar Öğretmenimiz Müge Tufan’ın danışmanlığında hazırladığı “Görüntü Algılama ve Nesnelerin İnterneti ile Hazırlanan Engelsiz Ev içi Güvenlik Sistemi” adlı yazılım projesi ilk elemeyi geçerek Ege bölge finallerinde değerlendirilmeye hak kazandı. Öğrencilerimizi ve öğretmenimizi tebrik ediyor, 3-4 Nisan 2023 tarihleri arasında çevrim içi olarak yapılacak olan jüri değerlendirmelerinde öğrencilerimize başarılar diliyoruz.