Öğrencilerimiz Waterloo Uluslararası Matematik Yarışmalarında İlk Yüzde 25’te

Kanada Waterloo Üniversitesi’nin uluslararası ölçekte düzenlediği Pascal, Cayley ve Fermat Matematik Yarışmalarında 9. sınıflarımızda bir öğrencimiz, 10. sınıflarımızda üç öğrencimiz, 11 sınıflarımızda altı öğrencimiz başarı sertifikası almıştır.

Fen Lisesi 9. sınıflarımızda Ela Men,  Fen Lisesi 10. sınıflarımızda Ali Rüzgar Zeytin, Özgür Abacıoğlu ve Ceylin Çınar, Fen Lisesi 11. sınıflarımızda Acar Özbahçeci, Öykü Kale, Talya Öksüz, Damla İncebıyık ve Nazlı Kurt, Anadolu Lisesi 11.sınıflarımızda Kaan Yavuzcan sınava katılan yarışmacılar arasında ilk yüzde 25’lik dilime girerek sertifika almaya hak kazandılar. Ayrıca 9. sınıf öğrencimiz Ela Men, 10.sınıf öğrencimiz Ali Rüzgar Zeytin, 11.sınıf öğrencimiz Damla İncebıyık madalya ile ödüllendirildi. Öğrencilerimizi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.