15 Haziran 2023
Öğrencilerimiz MUNRK’23 ve BMKMUN’a Katıldı

MEV MUN Kulübü Anadolu Lisesi 9. sınıf öğrencimiz Yiğit İlkhan Sönmez ve 11. sınıf öğrencimiz Kuzey Erdoğan MUN Kulübü Öğretmenleri Burcu Altıntas rehberliğinde 12 – 14 Haziran tarihlerinde Radikal Kolejinin düzenlediği ve Bornova Anadolu Lisesinin ev sahipliği yaptığı MUNRK’23 konferansına katıldı. ABD Başkanı adaylarından Vivek Ramaswamy’yi temsilen katıldığı konferansta Yiğit İlkhan Sönmez, üstün delege ödülüne layık görüldü. Kuzey Erdoğan ise JCC Birleşik Kriz Komitesi Başkanı olarak katıldığı konferansta belirlenmiş gündem doğrultusunda konferansın başarıyla yönetilmesini sağladı.
Öğrencimiz Kuzey Erdoğan ayrıca MUN Kulübü Öğretmenleri Burcu Altıntas rehberliğinde 9 – 11 Haziran tarihlerinde Bodrum Marmara Kolejinin düzenlediği BMKMUN konferansında okulumuzu başarıyla temsil etti. Her iki öğrencimizi de kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.