22 Kasım 2022
Öğrencilerimiz MEV Genel Merkezini Ziyaret Etti

11. ve 12. sınıf öğrencilerimiz, 15-17 Kasım 2022 tarihlerinde “Ankara Üniversitelerini Tanıma Gezisi”ne katıldı. Gezi kapsamında okulumuzun kurucusu Milli Eğitim Vakfımızın genel merkezi de ziyaret edildi. Ziyarete tüm öğrencilerimizi temsilen Deniz Yarpınar (F11-A), İrem Akuygur (F11-B); öğretmenlerimizi temsilen Anadolu Lisesi Müdür Yardımcımız Nabi İnanır, Koordinatör Rehber Öğretmenimiz Nazan Eryürek katıldı. Öğrenci ve öğretmenlerimizi MEV Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Temel, MEV Yönetim Kurulu Üyesi A. Remzi Sezgin ve MEV Genel Müdürü Funda Kahraman karşıladı. Öğrencilerimiz, sunduğu olanaklarla ve birbirinden kıymetli öğretmenleriyle, birçok öğrencinin hayalini süsleyecek kadar güzel bir okulda Atatürk gençleri olarak yetiştiklerini belirttiler. Mehmet Temel’e ve MEV’e hizmeti geçen tüm eğitimcilere teşekkür ederek 9-B sınıfı öğrencimiz Yasemin Çalin’in ödüllü “Cumhuriyetim” adlı tablosunu hediye ettiler.

Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin ziyaretinden duydukları memnuniyeti ifade eden Temel, “Gençlerimizin akla, bilime, çağın gereklerine ve ülkemizin ihtiyaçlarına göre iyi bir eğitim alarak yetiştirilmesi en büyük hedefimiz. Atatürk’ün yolundan ilerleyen sizin gibi gençlerin yetiştiği büyük ve güzel kurumlarda emeğimiz olduğunu bilmek bizim için en büyük sevinç ve övünç kaynağıdır.” dedi.