13 Mart 2024
Öğrencilerimiz Göktuğ Canbaba ile Söyleşti

6 ve 7. sınıf öğrencilerimiz, “Arayış Ormanı” ve “Fener Balığının Işığı” adlı kitaplarını okudukları Yazar Göktuğ Canbaba ile 13 Mart 2024 tarihinde okulumuz konferans salonunda düzenlenen söyleşide bir araya geldi. Yazarın samimi ve öğrencilerimizi kucaklayan söyleşine sorularla katkıda bulunan öğrencilerimiz; Canbaba’nın ilgi alanları, kitap yazmaya nasıl başladığı, bir günlük yazma rutini, okumaktan hoşlandığı türler ve kitapların kahramanlarını oluşturup yazarken nelerden ilham aldığı üzerine sorular yönelttiler. Söyleşinin sonunda zevkle okudukları kitaplarını imzalattılar. Öğrencilerimizle bir araya gelerek hoş bir söyleşi gerçekleştiren Canbaba’ya teşekkür eden Türkçe Zümre Başkanımız Esra Onur Yiğit teşekkür belgesi verdi.