26 Nisan 2021
Mira ve Nilsu’nun Eserleri Altın Fırça Mansiyon Ödüllerini Aldı

Toprak Okulu Ekolojik Eğitim Atölyeleri tarafından düzenlenen “Ulusal Altın Fırça Resim Yarışması”nda öğrencilerimiz Mira Ulusoy ve Nilsu Sürücü’nün eserleri mansiyon ödülü kazandı.

Türkiye genelinde ve KKTC’de bulunan 51 farklı şehirden öğrencilerin “Toprak ve Su” temasıyla ilgili resimleriyle katıldığı yarışmanın her kategorisinde ilk üç derece ve 1o tane de mansiyon derecesi belirlendi.

Binin üzerinde katılımın olduğu yarışmanın 6-9 yaş kategorisinde 1-A sınıfı öğrencimiz Mira Ulusoy’un eseri mansiyon kazanan eserlerin arasında beşinci oldu. Yarışmaya iki eseri ile katılan 2-B sınıfı öğrencimiz Nilsu Sürücü’nün eserleri aynı kategoride altıncı ve yedincilik derecelerini aldı. Öğrencilerimizi kutluyoruz.