7 Nisan 2020
MEV’de Uzaktan Rehberlik Zamanı

Siz sevgili öğrencilerimiz,  bir yandan evlerinizde kalıp sağlıklı olmaya çabalarken bir yandan da online derslerle MEVde kalıyor, akademik gelişiminizi sürdürüyorsunuz.  Ancak bu süreçte her zamankinden daha fazla anlaşılmaya ve içinde bulunduğunuz süreci anlamlandırmaya ihtiyaç duyduğunuzu biliyoruz.

Değerli velilerimizin de bu süreçte çocuklarına nasıl destek verebileceklerini öğrenme konusunda istekli olduklarını hissediyoruz.

Bu nedenle veli ve öğrencilerimiz için Okul Koordinatör Müdürü Murat Zorluer ile Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü Tülay Yazgan yönetiminde  Koor. Rehber Öğretmenimiz Nazan Eryürek, Rehberlik Öğretmenlerimiz Özlem Kurt, Nesli Ertezkoşan, Cansu Baran, Azize Yıldızhan, Ece Özkızılcık, Müride Gelici ve Zeynep Yersel veli ve öğrencilerimiz için seminer programı planladılar.

Seminerlere ulaşmak için kullanılacak online linkler veli ve öğrencilerimizin maillerine gönderilecektir.

lise veli seminerleri için tıklayınız

lise öğrenci seminerleri için tıklayınız

8. sınıflar öğrenci semineri ve veli semineri için tıklayınız

5-6 sınıflar öğrenci seminerleri için tıklayınız