19 Ocak 2017
Haberler
MEV’de “Sıla” Şarkıları

MEV’de “Sıla” Şarkıları

Türk Pop Müziği’nin güçlü sesi Sıla Gençoğlu, okulumuza  konuk oldu.  Müzik Kulübü öğrencilerimizin öğretmenleriyle birlikte büyük bir heyecanla uzun süredir hazırlığını yaptığı “Sıla Şarkıları Konseri”nde, kendi seslendirdiği on beş farklı şarkıyı öğrencilerin ağzından dinleyen Sıla, duygu dolu anlar yaşadı.

Bağrından  Can Bonomo gibi örnek sesleri Türk Müzik dünyasına kazandırmanın onurunu taşıyan okulumuz, ortaokul ve lise dönemini yine İzmir’de tamamlayan bir başka güçlü sesi, Sıla Gençoğlu’nu ağırlamanın heyecanını yaşadı.

İzmir’in ruh ve tavırda özgür ve özgün karakterini, billur sesi, eşsiz yorumu ve sanatçı kişiliğiyle harmanlayarak önemli bir hayran kitlesine ulaşan Sıla, hayatının en özel anlarından birini yaşayacağı bu özel buluşma için geldiği okulumuzda; idareci, öğretmen, öğrenci ve veliler tarafından kapıda karşılandı. Sıla, sürpriz dolu anlara tanık olacağı salona girişte, kendisini ayakta alkışlayan hayranlarını selamladı.

Müzik Zümre Başkanı Banu Altay Ergür, Müzik Öğretmenleri Oktay Öztürk, Seher Öztürk, Tenay Çiğdem ile birlikte kasım ayından bu yana bu özel buluşma için çalışan 78 öğrenciden oluşan koromuz, birbirinden güzel Sıla şarkılarıyla büyük beğeni topladı.

“Reverans”, “Dön Demeyi Unuttum”, “Alain Delon”, “Oluruna Bırak”, “Yoruldum”, “Aslan Gibi”, “Yabancı”, “Boş Yere”, “Afitap”, “Acısa da Öldürmez”, “Kafa”, “Hediye”, “Napıyomuşuz”, “Vaziyetler” gibi şarkıları seslendiren MEV öğrencilerine eşlik eden Sıla, onlarla birlikte “Reverans” şarkısını seslendirdi.

Sıla, öğrencilerimize seslenişinde, “Bugün bana bana çok özel bir şey yaşattınız. Ömrüm boyunca unutmam. Hepinizin gözünde dolaştım. Hepinize ve sizi yetiştiren öğretmenlerinize teşekkür ediyorum. Emeğinize sağlık.” dedi.

Okul Koordinatör Müdürü Murat Zorluer, “Yaklaşık beş yıldır sanatçı konserleri gerçekleştiriyoruz. Öğrencilerimiz bu yıl da Sıla´nın şarkılarını söylemek istediler. Çok emek harcadılar. Bugün mutlu sona ulaştılar. Sıla´ya öğrencilerimizi kırmayıp bugün bizlerle birlikte olduğu için çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Öğrencilerimiz, Okul Koordinatör Müdürü Murat Zorluer ile birlikte, gözleri dolan ve “Biz en iyisi şarkı söyleyelim.” diyen Sıla’ya günün anısına İzmir Saat Kulesi önünde resmedilen portre çiziminin yer aldığı resmini hediye ettiler.



Etiketler