22 Nisan 2021
MEV’de Şenlik Var

23 Nisan etkinlikleri kapsamında ilkokul 1 ve 2. sınıflarımız 20 Nisan Salı günü, 3 ve 4. sınıflarımız da 21 Nisan Çarşamba günü çevrim içi derslerde “MEV’de Şenlik Var” etkinliğine katıldı. Drama, Beden Eğitimi, Müzik, Görsel Sanatlar öğretmenlerimizin rehberliğinde gerçekleşen etkinlikte öğrencilerimiz, birbirinden güzel oyunlarla çok eğlendiler. Öğrencilerimiz ekranları karşısında öğretmenleri eşliğinde drama ve ritim oyunları oynadılar.  Hareketli danslar ve yarışmalarla coşan öğrencilerimiz, seramik hamuruyla sanatsal çalışmalar ortaya koydular.

Kısacası oyunla büyüyen ve güzelleşen çocuklarımız, pandemi koşullarında da olsa içlerindeki 23 Nisan coşkusunu arkadaşlarıyla ve öğretmenleriyle paylaşma fırsatı buldular.