24 Ekim 2020
MEV Yönetim Kurulu Üyemiz Yusuf Büyük Okulumuzu Ziyaret Etti

MEB Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü, BM UNESCO Türkiye Milli Komisyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Milli Eğitim Vakfı Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Büyük, okulumuzu ziyaret etti. Vakfımızın 1991 yılında kurduğu ilk özel okulu olan okulumuzda yerinde incelemelerde bulundu.

MEV Yönetim Kurulu Üyemiz Yusuf Büyük’e, Okul Koordinatör Müdürümüz Murat Zorluer, Anadolu ve Fen Lisesi Müdürümüz Tülay Yazgan ve MEV Bornova Okulları Koordinatör Müdürümüz İbrahim Duman eşlik etti.

Okul müdürlerimizden okulumuzun kontenjanları, fiziki olanakları hakkında bilgi alan Büyük, spor salonumuzu, yüzme havuzumuzu, dersliklerimizi gezdi.

Büyük, “Sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler için donanımlı okulun yöneticilerini, öğrencilerimizin yeteneklerini ortaya çıkaran idealist öğretmenlerini kutluyorum.” dedi.