29 Mayıs 2024
MEV Talks

6 ve 7. sınıf öğrencilerimiz, İngilizce sunum becerilerini 28 Mayıs Salı günü düzenlenen MEV Talks etkinliğinde ispat ettiler. İngilizce Zümre Başkanımız Özlem Gönen rehberliğinde hazırlandıkları etkinlikte öğrencilerimiz; Birleşmiş Milletlerin Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri kapsamında yer alan Temiz Su ve Sanitasyon, Su Altındaki Yaşam, İklim Eylemi, İyi Sağlık ve Refah, Toplumsal Cinsiyet Eşitliği; Müzik ve Sağlık, Uzayda Yaşam Olasılığı Üzerine Son Araştırmalar, Eşitlik ve Stereotipler, Irkçılık, Kirlilik Hayvanları Nasıl Etkiler, Teknoloji Kullanımının Avantaj ve Dezavantajları, Sosyal Farkındalık ve Yapay Zeka konu başlıklarındaki sunumlarını beş dakikalık süre içinde görseller eşliğinde izleyenlere aktardılar.

Araştırmayı ve sorgulamayı teşvik eden 21. yüzyıl becerileri kapsamında planlanan MEV Talks etkinliği ile öğrencilerimizin farklı kaynaklardan topladıkları bilgileri analiz ve sentez yaparak hazırladıkları çalışmayı yazılı veya sözlü olarak sunma becerileri kazanması hedefleniyor. Etkinlik sonunda başarıyla görev alan öğrencilerimize ve emeği geçen İngilizce öğretmenlerine teşekkür eden Ortaokul Müdür Yardımlarımız Yunus Otaklı ve Belgin Şanlıtürk öğrencilerimize başarı belgeleri takdim etti.