14 Nisan 2020
MEV Sevgisi Kitap Oldu

4. sınıflarımızın üretimleri içinde yer alan “MEV’e Mektup Var” adlı kitap, bu yıl da öğrencilerimizin okullarına ilişkin duygularını ifade ettiği güzel bir mecra oldu. Çocukların içtenliği sorgulanmaz. Onların güzel yüreklerinden geçen duygular kalemleri aracılığı ile satırlara aktı.  Yıllar sonra okuduklarında, çocukluklarına ilişkin hatıraları canlandıracak anlamlı bir çalışma oldu.

Her bir  öğrencimizin çocuk yüreğinden süzülen sevgi dolu duru ifadelerle bezenmiş “MEV’e Mektup Var” kitabında öğrencilerimizin öğretmenlerinin yol göstericiliğine içten teşekkür ettikleri satırların yanı sıra ilk gün heyecanları yer aldı. Yaptıkları gezilerden, bir parçası oldukları takımların elde ettiği başarılara, okulun konuğu olan yazarlarla ve sanatçılarla tanışmalarından, coşkuyla kutladıkları 29 Ekim, 23 Nisan etkinliklerine, ikinci ailesi olarak gördükleri sınıf ve branş öğretmenlerinden  arkadaşlarıyla oynadıkları oyunlara kadar pek çok güzel anıya yer verdiler.

4. Sınıflar Zümresi Öğretmenlerimiz Ayşe Gümüş, Serrpil Yalçınkaya, Bahar Berkiler, Banu Bülbül, Hatice Akyol ve Şebnem Kiper’in şahsında tüm branş öğretmenlerinin de kahramanı olduğu “MEV’e Mektup Var” kitabı, 23 Nisan hediyesi olarak 4. sınıf öğrencilerimizin ev adreslerine gönderilecek.

MEV Koleji Özel Güzelbahçe Okulları Koordinatör Müdürü Murat Zorluer,  öğrencilerimizin küçük yazarlar olarak ömür boyu gurur duyacakları bir kitaba imza attıklarını belirterek “Yazmak, çizmek, okumak hayal dünyamızın sınırsızlığını keşfetmek açısından çok önemlidir. Yazmakla birlikte yapmanız gereken bir şey daha var o da okumak. Okumak, yazmak için sizin besin kaynağınız, okuduğunuz her nitelikli kitap ise yazarlığınıza yaptığınız bir yatırım olacaktır. Bu güzel anıları yazan öğrencilerimizi yürekten kutluyor, her koşulda onların elinden tutan velilerimize ve her konuda olduğu gibi yazma konusunda da onları yüreklendiren sınıf öğretmenlerine teşekkür ediyorum.” dedi.