29 Nisan 2024
MEV MUN Kulübü Öğrencilerimizi “IGMUN Konferansı”nda Başarılı Sunumlarından Dolayı Kutluyoruz

MEV MUN Kulübü Anadolu ve Fen Lisesi öğrencilerimiz Ceren Anık, Kuzey Özkızıklı, Armağan Can Arslan,  Demir Sarıtaş ve Merve Oruç MUN Kulübü Öğretmenleri Burcu Altıntas rehberliğinde 26-27-28 Nisan tarihlerinde Gelişim Kolejinin düzenlediği IGMUN konferansına katıldılar.

Armağan Can Arslan, temel amacı mültecilerin haklarını ve refahını korumak olan UNHCR komitesinden Filistin delegesi olarak katıldığı konferansta Outstanding Delegate Award- Üstün Başarılı Delege ödülünü almaya layık görüldü.  Demir Sarıtaş ise Birleşmiş Milletler Genel Kurulu dördüncü komitesi olan ve politik ve bağımsızlaşma konuları üzerinde duran SPECPOL komitesinden Hindistan’ı temsilen katıldığı konferansta Honorable Mention- Mansiyon ödülü aldı.

Ceren Anık’ın JCC –  Birleşik Kriz komitesinden katıldığı konferansta, Kuzey Özkızıklı  DISEC – Birleşmiş Milletler Silahsızlandırma ve Uluslararası Güvenlik Komitesi Almanya delegesi olarak ve Merve Oruç ise UNHCR – Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği Amerika Birleşik Devletleri delegesi olarak yer aldı.

Kendi komitelerinde temsil ettikleri görevleri, belirtilen gündem maddeleri doğrultusunda araştırarak başarıyla sundu. Takım çalışmalarına aktif katılan ve çözüm önerileri ile göz dolduran öğrencilerimizi titiz çalışmalarından dolayı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.