4 Ağustos 2020
MEV Koleji Öğretmenlerine Kavuştu

2020-2021 eğitim öğretim yılı sene başı öğretmenler kurulu toplantısı MEV Koleji Özel Güzelbahçe Okulları Koordinatör Müdürü Murat Zorluer ve MEV Koleji Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü Tülay Yazgan’ın başkanlığında gerçekleştirildi.

4 Ağustos 2020 tarihinde okulumuz konferans salonunda yapılan toplantıya tüm kurum öğretmenleri katıldı. Covid önlemleri alınarak gerçekleşen toplantı, saygı duruşu ve İstiklâl Marşı ile başladı. Koordinatör Müdür Murat Zorluer, sağlık ve başarı dilekleriyle başladığı açış konuşmasında 16 Mart sonrası süreci değerlendirdi. Çevrimiçi eğitim süreçlerinde emeği bulunan tüm öğretmenlere ve idarecilere teşekkür etti. Yeni eğitim öğretim yılını karşılarken alınan tedbirlerle “Covid19 okul Eylem Planı” ile  ilgili bilgi verdi. Zorluer, “25 yıllını tamamlayan bir MEV çalışanı olarak pek çok kurumun ayakta kalmakta zorlandığı bir dönemde kurum çalışanlarının özlük hakları konusunda geri adım atmayan güçlü bir kurumun parçası olmaktan dolayı büyük bir mutluluk ve gurur duydum. Bu olanağı sağlayan MEV yönetimine tüm öğretmen ve personelim adına teşekkür ediyorum.” dedi. Toplantıda MEV ailesine yeni katılan öğretmenlerimiz kendilerini tanıttılar.

Toplantıya MEV Koleji Bornova Okullarındaki çalışmaları yerinde incelemek üzere İzmir’de bulunan MEV Yönetim Kurulun Başkan Yardımcısı Talat Bulut da katıldı. Öğretmenlerimize yeni döneme ilişkin sağlık ve başarı dileklerini ileten Bulut, “Milli Eğitim Vakfı olarak tüm MEV Okullarımızda her türlü tedbiri alarak öğrencilerimizi karşılamayı arzuluyoruz. Bakanlıktan gelen yönlendirmeler ve ihtiyaçlarımız doğrultusunda tedbirlerimizi alıyoruz. Böylesine zor zamanlarda her büyük kurumun yaptığı gibi MEV de çalışanlarına sahip çıkmıştır. Birbirimize destek olacağımız, öğrencilerimizi kucaklayacağımız, birbirimize duyduğumuz saygıyı ve sevgiyi büyüteceğimiz başarılarla dolu sağlıklı bir yıl olsun.” dedi.