“MEV Dans Yarışması”nda Öğrencilerimiz İzleyenleri Hayran Bıraktı | MEV Koleji Özel Güzelbahçe Okulları - Eğitimin Geleceği, Geleceğin Eğitimi

16 Mayıs 2018
Haberler
“MEV Dans Yarışması”nda Öğrencilerimiz İzleyenleri Hayran Bıraktı

“MEV Dans Yarışması”nda Öğrencilerimiz İzleyenleri Hayran Bıraktı

Beden Eğitimi Zümresi tarafından  düzenlenen “MEV Dans Yarışması”nda öğrencilerimiz sergiledikleri mükemmel performansla alkışı hak etti. 15 Mayıs Salı  günü Güzelbahçe Kültür Merkezi Tuncel Kurtiz Salonunu dolduran anne babalar görsel bir şölene tanıklık etti.

3, 5 ve 7. sınıf öğrencilerimizden oluşan dans takımları sahnede jüri üyelerinden tam not almak için ter döktü. Etkinliğe jüri üyesi olarak katılan Yurt içi ve yurt dışında yapılan dans yarışmalarında birincilikleri ve dereceleri bulunan Emir Erdoğan, Murat Boz, Kenan Doğulu, Hadise ve Gülşen gibi Pop Müziği sanatçılarının dansçısı ve baş dansçısı olarak görev yapan Selin Red ve yine yurt içi ve dışında yapılan önemli dans yarışmalarında birincilikleri ve dereceleri bulunan Volkan Arıcı gruplar arasından birincileri seçerken oldukça zorlandılar.

Öğrencilerimiz, birbirinden renkli ve yaratıcı kostümlerle, mükemmel koreografilerle izleyenlere güzel bir akşam yaşattılar. Etkinliğin sunumunda görev alan İngilizce Öğretmeni Müge Bilgili de yarışmanın rengine ve heyecanına uygun sunumuyla gecenin akışına önemli bir katkıda bulundu.  Yarışma gruplarının arasında görev alan 2-3. sınıflar dans kulübü gösterileri, 2-3. sınıflar jimnastik kulübü gösterisi, lise dans ve tango gösterisi, ortaokul step takımı gösterileri sahnelendi. Yarışma sonuçları açıklandığında öğrencilerimizin heyecanı görülmeye değerdi. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize günün anısına madalyalarını Okul Müdürleri Murat Zorluer ile  Tülay Yazgan takdim etti.

Geceye emek veren Beden Eğitimi Zümre Başkanı Mine Bedre ile Sinem Akın başta olmak üzere ve ilkokul öğrencilerimizin dans koçluğunu üstlenen lise öğrencilerine de özel teşekkür eden  okul müdürleri görev alan tüm öğrenci ve öğretmenleri kutladı. Yarışmacı gruplara madalyalarını takdim ettiler. Öğrencilerimizin performansını değerlendiren jüri üyelerine teşekkür belgesi ve çiçek takdiminde bulunuldu.

Dereceler ise şöyle:

3. sınıflar kategorisinde 3-C sınıfı birinci, 3-A sınıfı ikinci oldu. Bu kategoride en iyi kostüm ödülü 3-B sınıfına, en artistik grup ödülü 3-E sınıfı, en iyi konsept ödülü 3-F sınıfına  verildi.

5. sınıflar kategorisinde 5-C-F sınıflarından oluşan “Tangled Love” grubu birinci, 5-C sınıfı öğrencilerinden oluşan “Farkımız Var” grubu ikinci, 5-B-D  sınıflarından oluşan “Step Up” grubu üçüncü oldu.

7. sınıflarımız karmasından oluşan ve tek grup olarak yarışan öğrencilerimiz de performanslarıyla birinciliği hak ettiler.

 

 



Etiketler