4 Mayıs 2016
Haberler
MEV Dans Yarışması

MEV Dans Yarışması

Beden Eğitimi Zümresi tarafından düzenlenen “MEV Dans Yarışması”nda öğrencilerimiz sergiledikleri mükemmel performansla alkışı hak etti. 3 Mayıs Salı günü Güzelbahçe Kültür Merkezi Tuncel Kurtiz Salonunu dolduran velilerimiz görsel bir şölene tanıklık etti. 3,4 5 ve 6. sınıf öğrencilerimizden oluşan on dört dans takımı sahnede jüri üyelerinden tam not almak için ter döktü.  Etkinliğimize jüri üyesi olarak destek veren sanat yönetmeni Filinta dizisinin oyuncusu Uğur Yıldıran, pop müziğin tanınmış isimlerinden Gülşen’in baş dansçısı ve koreografı Selin Red, İncim Dans Okulu kurucusu ve koreograf İnci Güneş Bakar gruplar arasından birincileri seçerken oldukça zorlandı. Öğrencilerimiz, birbirinden renkli ve yaratıcı kostümlerle, mükemmel koreografilerle izleyenlere güzel bir akşam yaşattılar. Etkinliğin sunumunda görev alan İngilizce Öğretmeni Müge Bilgili de yarışmanın rengine ve heyecanına uygun sunumuyla gecenin akışına önemli bir katkıda bulundu.  Yarışma gruplarının arasında 2. ve 3. sınıflar jimnastik takımı gösterisi, 5-6. sınıflar seçmeli dans dersi grubunun gösterisi ve lise dans grubunun gösterisi sahnelendi. Yarışma sonuçları açıklandığında öğrencilerimizin heyecanı görülmeye değerdi. Sınıflar bazında birinci olan ekipler performanslarını tekrar sahnelediler. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize günün anısına madalyalarını, birinci olan ekibe kupalarını Okul Koordinatör Müdürü Murat Zorluer, jüri üyeleriyle birlikte takdim etti. Geceye emek veren herkese teşekkür eden Zorluer, jüri üyesi olarak öğrencilerimizin performansını değerlendiren Uğur Yıldıran, Selin Red ve İnci Güneş Bakar’a teşekkür belgesi ve çiçek takdiminde bulundu.

Dereceler ise şöyle:

3. sınıflar kategorisinde 3-G sınıfı birinci oldu.  Bu kategoride En İyi Kostüm Ödülü 3-E sınıfına, En Sempatik Takım Ödülü 3-C sınıfına, En İyi Senkron Ödülü 3-D sınıfına, Jüri Özel Ödülleri 3-A ve 3-B sınıfına verildi.

4. sınıflar kategorisinde birinci 4-B sınıfı oldu. Bu kategoride En İyi müzik Seçimi Ödülü 4-D sınıfına, En İyi Kostüm Ödülü 4-E sınıfına, En Sempatik Takım Ödülü 4-F sınıfına, Jüri Özel Ödülü ise 4-G sınıfına verildi.

5-6. Sınıfların yarıştığı kategoride birinci 5-E sınıfı oldu. En Sempatik Grup Ödülü 5-A sınıfının olurken En İyi Müzik Seçimi Ödülü de 6. sınıflar takımının oldu.

 



Etiketler