7 Mayıs 2016
MEV Çocuklarından Hayvanlara Mektup Var

Okulumuz 2. sınıf öğrencileri, 2015-2016 eğitim öğretim yılı birinci dönem etkinlikleri kapsamında yazar Çocuk Gelişimi Uzmanı Çiler Çelikler’in “Hayvanlardan Çocuklara Mektuplar” projesi kapsamında, kitabını okumuş ve yazar ile bir söyleşi gerçekleştirmişlerdi.  Kitap , 2. sınıf zümre öğretmenlerinin ve öğrencilerinin katkılarıyla basıldı. Basılan kitapta, öğrenciler istedikleri bir hayvana mektup yazdılar. 120 öğrencinin yazdığı mektuplar “MEV Çocuklarından Hayvanlara Mektuplar” adıyla yayımlanan kitapta bir araya geldi. Yayımlanan kitapta mektuplarını gören öğrenciler çok mutlu oldular. Yazarımız Çiler Çeliker’in katkılarıyla yayınlanmış ilk eserlerinin adı “MEV Çocuklarından Hayvanlara Mektuplar” oldu.