26 Nisan 2024
MEV Ateşi Dans Gösterisi İzleyenleri Hayran Bıraktı

2 ve 3. sınıf öğrencilerimizin sahne aldığı 25 Nisan 2024 Perşembe günü Güzelbahçe Atatürk Kültür Merkezi Tuncel Kurtiz Salonu’nda gerçekleşen “MEV Ateşi Dans Gösterisi”  izleyenlerden tam not aldı. Okulumuz Beden Eğitimi Zümresi tarafından düzenlenen Müzik Zümre Başkanımız Banu Altay Ergür’ün sunduğu etkinlikte, öğrencilerimiz yıl boyunca beden eğitimi öğretmenleri rehberliğinde öğrendikleri danslarımızı modern bir yorumla sundular.

Anadolu’nun binlerce yıllık zengin kültürel mirasını ezgileri ve danslarıyla sahneye taşımakla yetinmeyen öğrencilerimiz, Anadolu sınırlarını aşarak dünya danslarından örnekleri de başarıyla sahnelediler. Renkli kostümleriyle ve sahnedeki performanslarıyla izleyenleri kendilerine hayran bıraktılar.

Dostluğun, barışın ve kardeşliğin önemini danslarla vurgulan öğrencilerimiz, finalde gösterinin hazırlanmasında büyük emeği olan öğretmenleriyle sahnede bir araya gelerek izleyicileri selamladılar.

Öğrencilerini tebrik eden Okul Koordinatör Müdürümüz Murat Zorluer, “23 Nisan Haftası etkinliklerimizden biri olan çocuklarımızın ruhsal ve fiziksel gelişimlerine katkı sağlayan bu gösterimizde onların dansın özgür ruhuyla tanışmalarına tanık olmak bizler için de çok gurur vericiydi. Ata’mızın çocuklarına yakışan bu gösteride görev alan tüm tüm öğrencilerimi ve onlara emek veren öğretmenlerimi kutluyorum.” dedi.